دیدار دکتر سید محمد حسینی رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی با حضرت آیت‌الله رجبی

جناب آقای دکتر سید محمد حسینی رئیس «دانشگاه مذاهب اسلامی» به همراه برخی از معاونان خود و برخی از مدیران «مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی» در روز پنج‌شنبه 1399/12/14 با آیت‌الله رجبی دیدار کردند.

به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) آقای دکتر حسینی ضمن عرض تسلیت به مناسبت رحلت جانسوز حضرت علامه مصباح یزدی(ره) و عرض تبریک انتصاب آیت‌الله رجبی، بیان داشتند در زمانی که من رایزن فرهنگی ایران در کشور کنیا بودم، حضرت علامه به آنجا تشریف آورده و مطالب ارزشمندی را ارائه فرمودند.

ایشان افزود از همان زمان ارادت ما به حضرت آیت‌الله مصباح افزون شد و بعد از آن نیز سال‌ها از مطالب ایشان از طریق رادیو معارف و دیگر رسانه‌ها استفاده می‌کردیم.

آقای دکتر حسینی ضمن اشاره به ظرفیت عظمیم علمی و فرهنگی مؤسسه امام خمینی(ره) در عرصه‌‌های مختلف، ضمن تجلیل از تلاش‌های حضرت علامه مصباح(ره)، خواستار استفاده از این ظرفیت در دانشگاه مذاهب شده و بیان کرد که این دانشگاه زمینه‌ و ظرفیت‌های فراوانی برای فعالیت در عرصه بین‌الملل دارد. جذب اساتید و فارغ‌التحصیلان مؤسسه امام خمینی (ره) برای تدریس در این دانشگاه، برگزاری دوره‌های طرح ولایت، استفاده از متون درسی و غیردرسی از جمله محورهای مورد تأکید ایشان بود.

آیت‌الله رجبی نیز ضمن تجلیل از تلاش‌های آقای دکتر حسینی، ضمن گرامی‌داشت حضور ایشان و همراهان محترم و اشاره به برخی از توصیه‌های حضرت علامه مصباح (ره) مبنی بر اینکه اگر ما بتوانیم به جایی کمک کنیم و این کار را نکنیم، باید روزی در برابر خداوند پاسخگو باشیم،‌ برخی از زمینه‌های همکاری با مؤسسه را مطرح، و برای همکاری با این دانشگاه اعلام آمادگی کردند.

در پایان نیز مقرر شد در آینده نزدیک تفاهم‌نامه همکاری میان مؤسسه امام خمینی(ره) و دانشگاه مذاهب منعقد گردد تا بر اساس آن فعالیت‌های مشترک ادامه یاد.

لازم به ذکر است که دانشگاه مذاهب اسلامی به ریاست آقای دکتر سید محمد حسینی زیر نظر مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به ریاست جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر حمید شهریاری اداره می‌شود.

لينك كانال «مؤسسه امام خميني(ره)» در ايتا:  https://eitaa.com/iki_ac_ir