دولت جنایت کار آمریکا و رژیم خبیث صهیونیستی با شهادت رساندن رهبر انقلاب دچار اشتباه محاسباتی شدند

دولت جنایت کار آمریکا و رژیم خبیث صهیونیستی با شهادت رساندن رهبر انقلاب دچار اشتباه محاسباتی شدند
به گزارش روابط عمومی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، دکتر منوچهر محمدی در سوگ مقتدای جهان اسلام و رهبر انقلاب اسلامی اظهار کرد: دشمن خبیث وغدار بازهم در نیمه مذاکرات با فریبکاری جنگ دیگری را به همراهی رژیم صهیونیستی علیه ملت مسلمان و انقلابی ایران آغاز کرد و در بمباران های اولیه بیت مقام معظم رهبری را هدف گرفته و مقام معظم رهبری را به شهادت رسانید و جهان اسلام را عزا دارنمود.
 رئیس اندیشکده اندیشه‌ورزان سیاست خارجی بیان کرد: دولت جنایت کار آمریکا و رژیم خبیث صهیونیستی با این خطای محاسباتی که در صورت فقدان رهبر عظیم الشان و شجاع انقلاب اسلامی حضرت امام خامنه‌ای نظام جمهوری اسلامی از هم پاشیده و زمینه برای ایجاد هرج ومرج سوءاستفاده و نفوذ عیادی آن‌ها درکشور فراهم میگردد غافل ازاینکه ملت نستوه ایران همچون گذشته درحالی که عزا دار میباشند به میدان آمده حمایت‌های بی چون و چرای خود را از انقلاب اسلامی و نظام مقدس جمهوری اسلامی رابه منصحه ظهور می رسانند.
رئیس شورای علمی گروه علوم سیاسی موسسه امام خمینی (ره) ابراز کرد: ملت مقاوم و صبور ایران اسلامی به خوبی می‌دانند که این انقلاب انقلابی الهی است و نگه دارنده نظام جمهوری اسلامی خداوند متعال است.
محمدی گفت: آینده متعلق به جبهه حق و مقاومت می‌باشد و ظهور منجی عالم بشریت امام زمان عج الله تعالی فرجه الشریف نزدیک است.
 
 
/انتهای پیام