توصیه آیت الله رجبی به معاون امور بین‌الملل حوزه‌های علمیه

توصیه آیت الله رجبی به معاون امور بین‌الملل حوزه‌های علمیه:

تراث، نهادها و شخصیت های  معتبر حوزه را به مراکز علمی، دانشگاهی و فرهنگی دنیا معرفی کنید

فعالیت بین المللی بخشی از رسالت اصلی حوزه  و بسیار ارزشمند است و حوزه باید نگاه جهانی داشته باشد و هدایت حتی ملحدین را نیز رسالت خودش بداند و این کار جز با ارتباطات بین المللی میسر نیست.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی ره ، آیت الله رجبی در دیدار حجت الاسلام والمسلمین سید مفید حسینی کوهساری، معاون امور بین‌الملل حوزه‌های علمیه  که در سالن جلسات موسسه  برگزار شد در سخنانی گفت: کار در عرصه بین الملل یکی از رسالت های اصلی حوزه است و قرآن کریم که فرموده است"هُوَ الَّذی أَرسَلَ رَسولَهُ بِالهُدیٰ وَدینِ الحَقِّ لِیُظهِرَهُ عَلَی الدّینِ کُلِّهِ او کسی است که رسولش را با هدایت و آیین حق فرستاد، تا آن را بر همه آیین‌ها غالب گرداند، هر چند مشرکان کراهت داشته باشند" پیش زمینه اش این است که تفوق فرهنگی اسلام در عرصه بین الملل تثبیت شود و تحقق این امر مهم تنها با نیروی نظامی ممکن نیست بلکه با فرهنگ غنی اسلام امکان پذیر است چرا که خود اهل بیت علیهم السلام فرمودند"فانّ النّاس لو علموا محاسن کلامنا لاتّبعونا" اگر مردم زیبایی های کلام ما اهل بیت را بدانند حتما از ما تبعیت می کنند.

وی افزود: زمینه برای تفوق فرهنگی اسلام امروزه فراهم است به خصوص بعد از انقلاب اسلامی که نظام اسلامی مستقر شد و آوازه انقلاب اسلامی در دنیا پیچیده شد یک عطش و علاقه زیادی برای شناخت معارف اسلامی در میان ملت ها ایجاد شده است، بهترین راه هم همین ارائه فرهنگ غنی اسلام است چرا که ملت ها با انقلاب اسلامی هستند.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه گفت: زیبایی های کلام اهل بیت علیهم السلام و قرآن کریم هرجا عرضه شود حتما اثر خودش را خواهد گذاشت.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم با اشاره به اهمیت و جایگاه کار بین المللی برای حوزه تاکید کرد: کار بین المللی برای حوزه  بسیار ارزشمند و بخشی از رسالت اصلی حوزه است ، حوزه باید رویکرد جهانی داشته باشد و هدایت حتی ملحدین عالم را نیز رسالت خودش بداند و این کار جز با ارتباطات بین المللی میسر نیست.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه گفت: مبلغی که  برای کار بین المللی اعزام می شود  باید برای ثبت فعالیت های خود  پرونده ای تشکیل داده  و  وضعیت شناسی تجارب و نتیجه و  محصولات فعالیت هایش را  ثبت نماید  تا فرد اعزامی بعدی بداند چه اقدامات و فعالیت هایی در آن منطقه انجام شده است، این خروجی محور بودن کار بسیار مهم است تا کار ما اثرگذار باشد.

آیت الله رجبی در پایان سخنان خود در توصیه ای ابراز داشت: نکته بعدی که لازم است بدانیم این است که در صحنه بین الملل و مراکز علمی، دانشگاهی و فرهنگی باید تراث اسلام ناب محمدی نهادها و شخصیت های علمی و فرهنگی معتبر حوزه را به آنها معرفی کنید تا زمانی که آنها خواستند  برای شناخت اسلام و تعاملات رجوع کنند این شخصیت ها و مراکز حوزوی را بشناسند.

خاطرنشان می شود: در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین سید مفید حسینی کوهساری معاون امور بین‌الملل حوزه‌های علمیه در سخنانی به بیان گزارشی از فعالیت های صورت گرفته در این معاونت پرداخت.