آیت الله رجبی: نیروهایی تربیت کنیم که دلبسته دین، نظام، مردم و کشور باشند

آیت الله رجبی:

نیروهایی تربیت کنیم که دلبسته دین، نظام، مردم و کشور باشند/ دشمن با تضعیف فرهنگ دینی و ملی درصدد  فرار مغزهاست

دشمنان اسلام و انقلاب تلاش می‌کنند تا مردم به ویژه جوانان ما دلبستگی به کشورشان و فرهنگ ملی و دینی نداشته باشند، آنها تلاش می‌کنند فرهنگ دینی و ملی بی ارزش تلقی شده و فرهنگ غربی با ارزش جلوه کند تا فرار مغرها اتفاق افتد.

به گزارش روابط عمومی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی‌(ره)، رئیس و جمعی از مسئولین دانشگاه شهاب دانش با حضور در موسسه با آیت الله رجبی دیدار و گفت و گو کردند.

آیت الله رجبی در این دیدار خاطرنشان ساخت: در هر مجموعه‌ای نیروی انسانی حرف اول را می‌زند لذا اگر نیروی انسانی مطلوب تربیت شود به سود مردم و نظام است و موجب پیشرفت همه جانبه و تامین نیازهای اساسی جامعه است.

وی افزود: کار حوزه و دانشگاه در یک نگاه کلان تربیت نیروست، دانشگاه اگر بخواهد نیروی انسانی در تراز انقلاب اسلامی و این مردم وفادار، فداکار و بصیر تربیت کند باید به ابعاد مختلف آن که یکی از آن ابعاد بعد علمی آنان است توجه جدی کند و این کار نیز در سایه نظم و انضباط دقیق و اساتید عالم، دلبسته به فرهنگ دینی و ملی و نظام اسلامی خواهد بود.

رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی‌(ره) توجه به بعد معنوی و معرفتی نیروها را نیز مهم دانست و خاطرنشان ساخت: در کنار توجه به بعد علمی دانشجوها بعد اخلاقی و تربیتی آنان نیز مهم است چرا که اگر به بعد معنوی و اخلاقی توجه نشود دانش آموختگان دانشگاه صرفا برای مادیات، دنیاگرایی و منافع شخصی تلاش خواهند کرد و این سبب ضرر برای جامعه و خود آنان می‌شود.

عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم ابراز داشت: در کنار توجه به بعد علمی و اخلاقی نیروها بعد بصیرتی و آگاهی اجتماعی و سیاسی آنان نیز بسیار مهم و تاثیرگذار است چرا که اگر در فردی بصیرت و آگاهی نباشد گاهی اوقات با قصد قربت و با هدف خدمت به مردم و  نظام اسلامی، آلت دست دشمن می‌شود؛ در فتنه اخیر نیز مشخص شد که برخی کارها با اخلاق سازگار نبود وبرخی کارها نیز به خاطر بی بصیرتی و ناآگاهی انجام شد.

آیت الله رجبی تاکید کرد: بسیاری از مشکلات فردی و اجتماعی که گریبانگیر انسان می‌شود ناشی از عدم تفکر است، مشکلاتی نظیر اختلافات خانوادگی، طلاق، اعتیاد و ... همگی معلول عدم تفکر و اندیشیدن است لذا سعی شود که دانشجویان را متفکر بار بیاوریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود دلبستگی به کشور و مردم را مهم توصیف کرد و ابراز داشت: باید نیروهایی تربیت کنیم که دلبسته کشورشان باشند نه اینکه با اندک ناملایماتی به جای دیگر بروند اینکه می‌بینیم خیلی از نخبگان تراز اول با وجود همین مشکلات در کشور ماندند و به مردم و کشور خدمت کردند و کارهای به ظاهر نشدنی را محقق ساختند گواه این است که ارتقای معرفتی دانشجویان و اساتید، هم جلوی فرار مغزها را می‌گیرد و هم پیشرفت های معجزه آسایی را در کشور رقم می‌زند.

عضو شورای عالی حوزه های علمیه خاطرنشان ساخت: دلبستگی به نظام اسلامی و مردم به ویژه محرومان بسیار مهم است چرا که دانشجویان و اساتید وام دار همین مردم هستند، تقویت عاطفه و دلبستگی به مردم برای خود دانشجویان هم سودمند است زیرا با ضعف این وابستگی، دانشجو در گردونه علمی بی عاطفه شده و بدون عاطفه نیز زندگی او خشک و بی روح می‌شود.

آیت الله رجبی گفت: دشمنان اسلام و انقلاب تلاش می‌کنند تا مردم به ویژه جوانان ما دلبستگی به کشورشان و فرهنگ دینی و ملی نداشته باشند، آنها تلاش می‌کنند فرهنگ ملی و دینی نیروها بی ارزش تلقی شده و فرهنگ غربی با ارزش جلوه کند تا فرار مغرها اتفاق افتد.

حجت الاسلام والمسلمین فقیهی، مسئول جذب هیئت علمی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی‌(ره) نیز در ادامه این دیدار در سخنان گفت: در مراکز علمی حوزه و نیز دانشگاه، اثرگذارترین افراد اساتید آن مجموعه علمی می‌باشند، در جذب اعضای هیئت علمی بعد علمیت فرد مفروض است اما باید در کنار توجه به این بعد علمی از مباحث معنوی، اخلاقی، تربیتی و حتی بصیرتی اساتید نیز غافل نشد.

وی افزود: باید دقت شود که اعضای هیئت علمی دانشگاه ها اگر ابعاد فرهنگی و دینی دانشجویان را تقویت نمی کنند لااقل تضعیف هم نکنند چرا که مشاهده می‌شود در برخی دانشگاه ها برخی جوان ها با تدین وارد می‌شوند ولی با تردید و تزلزل در دین و حتی قطع ارتباط با دین از آنجا خارج می‌شوند.

حجت الاسلام والمسلمین فقیهی گفت: در جریان جذب اعضای هیئت علمی دانشگاه ها باید بسیار دقت شود که جوانان و دانشجویان را قرار است دست چه کسی بسپاریم و در این عرصه موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی‌(ره) می‌تواند همکاری خوبی با دانشگاه شهاب دانش داشته باشد.

خاطرنشان می‌شود: در ابتدای این دیدار که حجج اسلام والمسلمین ابوطالبی، اسدی و بهمنی نیز حضور داشتند،  دکتر حسن طاهری  رئیس دانشگاه شهاب دانش و سایر مسئولین این دانشگاه به بیان دیدگاه ها و دغدغه های خود پرداختند.

کانال روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) را در پیام‌رسان‌های ایتا، سروش، بله و روبیکا دنبال فرمایید:
 ایتا
 سروش