مراسم تودیع و معارفه معاون محترم پژوهش مؤسسه امام خمینی(ره)

طي حكمي از سوي آيت الله رجبی؛

«حجت الاسلام دكتر ابوطالبی معاون پژوهش مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی(ره) شد»

حجت الاسلام والمسلمين دكتر ابوطالبی از اعضاء هيئت علمی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی(ره) از سوی آيت‌الله رجبی به عنوان معاون پژوهش اين مؤسسه منصوب شد.

آيت‌الله رجبی رئيس مؤسسه امام خمينی(ره) در مراسم توديع و معارفه معاون پژوهش ضمن تشكر از خدمات حجت الاسلام و المسلمين دكتر سقای بی‌ريا، گفت: ايشان از اولين افرادی بودند كه از زمان تأسيس مؤسسه حضور فعالی داشته‌اند.

وی افزود: با تمام مشكلاتی كه در سال‌های اخير وجود داشته، ايشان توانست برنامه‌های پژوهشی مؤسسه را به خوبی پيش برند.

در ادامه اين مراسم آيت‌الله رجبی با معرفی حجت الاسلام و المسلمين دكتر مهدی ابوطالبی به عنوان معاون جديد پژوهش مؤسسه امام خمينی(ره)، براي ايشان آرزوی توفيق كرد.

دكتر ابوطالبی پيش‌تر رئيس مركز آموزش‌های آزاد مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمينی(ره) بود كه حجت الاسلام دكتر شبان‌نيا به عنوان رئيس جديد اين مركز انتخاب شد.

برای همه اين عزيزان آرزوی توفيق و پيشبرد برنامه‌های مؤسسه را داريم.

رزومه علمی اجرايی جناب حجت الاسلام و المسلمين آقای دكتر مهدی ابوطالبی