برگزاری کنفرانس خبری حجت‌ الاسلام و المسلمین دکتر ابوطالبی در مورد طرح ولایت 1400

کنفرانس خبری جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر مهدی ابوطالبی عضو هیئت علمی و رئیس مرکز آموزش‌های آزاد مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) درباره برگزاری طرح ولایت سال 1400 در روز سه‌شنبه 1400/04/08 در جمع خبرنگاران برگزار شد.

ایشان در این جلسه گفتند دوره طرح ولایت از سال 1375 شروع به کار کرده و در ابتدای این دوره فقط دانشجویان بسیجی حضور داشتند اما به مرور زمان تقاضای طلاب و اقشار مختلف جامعه برای برگزاری دوره‌های طرح ولایت بیشتر شد و برای آن‌ها نیز این دوره برگزار گردید و تاکنون حدود 81 هزار نفر در این دوره‌ها حضور پیدا کرده و گواهی شرکت و قبولی در دوره دریافت نموده‌اند.

وی افزود در سال 1399 دوره طرح ولایت به خاطر شرایط کرونایی به صورت حضوری برگزار نشد ولی با این وجود در دوره‌های مجازی بیش از ۷ هزار نفر شرکت داشتند و امسال بیست و ششمین دوره آن به مدت 40 روز از 17 تیرماه در مشهد مقدس برگزار می‌گردد و البته در صورت عدم صدور مجوز برای برگزاری حضوری، دوره به‌صورت مجازی برگزار خواهد شد.

دکتر ابوطالبی گفت امسال حدود ۳۳ هزار نفر برای دوره طرح ولایت ثبت‌نام کرده‌اند که در صورت تأیید و اجازه از سوی وزارت بهداشت با حضور ۳ هزار و۵۰۰ نفر برگزار خواهد شد.

ایشان ضمن بیان این‌که حدود 400 استاد جهت تدریس در دوره طرح ولایت در اختیار داریم ابراز داشت هم‌اکنون نیز ۱۲۰ نفر دیگر در قم مشغول طی کردن دوره‌های آموزش تربیت مدرس طرح ولایت هستند.

عضو هیئت علمی مؤسسه امام خمینی (ره) با اشاره به تدوین ۶ کتاب در مؤسسه امام خمینی(ره) و به‌روزرسانی آن‌ها با تحولات علمی فکری جهان، گفت: ۶ کتاب «معرفت‌شناسی»، «خداشناسی»، «انسان‌شناسی»، «فلسفه اخلاق»، «فلسفه حقوق» و «فلسفه سیاست» در خود مؤسسه تدوین شده است و این طرح مدیون ۵۰ سال فعالیت سنگین علمی حوزوی مرحوم آیت‌الله حضرت علامه مصباح(ره) می‌باشد که در سال‌های اخیر به‌روزرسانی‌هایی نیز در متن کتاب‌ها صورت گرفته است.

دکتر ابوطالبی افزود با توجه به تقاضای غیرفارسی زبانان برای استفاده از طرح ولایت گفت تاکنون یکی از کتاب‌های طرح ولایت به زبان انگلیسی و ۵ کتاب نیز به زبان عربی ترجمه و منتشر شده و به زودی نخستین دوره طرح ولایت برای عرب‌زبانان نیز برگزار خواهد شد.

وی با بیان اینکه تقاضاهای زیادی در بخش دانش‌آموزی برای استفاده از طرح ولایت وجود دارد اذعان کرد کتاب‌های این طرح برای پایه اول ابتدایی به صورت داستانی بازنویسی شده و در مرحله ارزیابی و اصلاح نهایی قرار دارد، ضمن آن که تلاش‌ها برای بازنویسی ۶ کتاب این طرح ویژه دانش‌آموزان مقطع متوسطه اول و دوم ادامه دارد.

حجت الاسلام ابوطالبی خاطرنشان کرد: در توسعه طرح ولایت در نهادهای خاص مانند نیروی انتظامی اقدامات خوبی صورت‌گرفته و این کتاب‌ها در دانشگاه‌های افسری و دوره‌های ضمن خدمت کارکنان نیروی انتظامی تدریس می‌شود و البته درخواست‌هایی هم جهت برگزاری دوره‌های ضمن خدمت برای فرهنگیان شده است که در آینده تصمیم‌گیری نهایی در مورد آن صورت خواهد گرفت.

وی با بیان اینکه تقاضاهای زیادی نیز در بخش دانش آموزی برای استفاده از طرح ولایت وجود دارد اذعان کرد: کتاب های این طرح برای پایه اول ابتدایی به صورت داستانی بازنویسی شده و در مرحله ارزیابی و اصلاح نهایی قرار دارد، ضمن آن که تلاش ها برای بازنویسی ۶ کتاب این طرح ویژه دانش آموزان مقطع متوسطه اول و دوم ادامه دارد.
رئیس مرکز آموزش‌های آزاد مؤسسه امام خمینی(ره) در پایان افزود: کتاب‌های طرح ولایت به صورت کلاس و همراه با پرسش و پاسخ فراگیران و استادان ضبط شده و از طریق برخی شبکه‌های اجتماعی و پایگاه‌های اینترنتی مانند آپارات قابل دسترسی است.

سایت مرکز آموزش‌های آزاد مؤسسه امام خمینی(ره)

کانال طرح ولایت در پیام‌رسان ایتا