ديدار مسئولان دانشگاه قم با آيت‌الله رجبي

دیدار جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای دکتر عسكر ديرباز، رئيس دانشگاه قم، حجت الإسلام و المسلمين آقاي دكتر رضا نوروزي مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه قم، حجت الإسلام و المسلمين آقاي دكتر سعيد فراهاني فرد، معاون پژوهش دانشگاه قم، و جناب آقاي دكتر عليرضا باقري ثالث معاون محترم دانشجويي دانشگاه قم با حضرت آیت‌الله رجبی رئيس مؤسسه امام خميني(ره) و عضو هيأت امناء دانشگاه قم در روز چهارشنبه 1400/01/18

در اين ديدار صميمي حجت الإسلام ديرباز ضمن عرض تسليت رحلت حضرت علامه مصباح(ره)، انتصاب حضرت آيت‌الله رجبي را تبريك گفته و آرزوي توفيق براي ايشان و پيشرفت فعاليت‌هاي مؤسسه، و خواستار همكاري آن مؤسسه عظيم با دانشگاه قم شدند.

ايشان افزود رتبه علمي دانشگاه قم در سال‌هاي اخير ارتقاء يافته و در بين دانشگاه‌هاي جامع كشور، رتبه اين دانشگاه از 37 به 24 رسيده است و مفتخريم كه هم‌اكنون دانشگاه قم دانشجويان خارجي بیشتری را پذیرفته است.

مسئولان دانشگاه قم خواستار ادامه و توسعه همكاري‌ها با مؤسسه امام خميني(ره) در زمينه‌هاي علمي و فرهنگي از جمله استفاده از ظرفيت اعضاي هيئت علمي مؤسسه امام خميني(ره)، همکاری‌ها در عرصه‌های فرهنگي براي دانشجويان و تنظيم تفاهم‌نامه بين اين دو مركز علمي بودند.

آيت‌الله رجبي نيز در اين ديدار با توجه به اينكه دانشگاه قم در شهر كريمه اهل بيت(ع) واقع شده و توسط روحانيت تأسيس گرديده و هيئت امناء آن توسط جامعه مدرسين حوزه علميه قم انتخاب مي‌شوند، خاطر نشان كرد دانشگاه قم بايد الگويي براي دانشگاه‌هاي ديگر كشور باشد.

ايشان افزودند دانشجويان خارجي ايتام آل‌محمد(ص) هستند و بايد از اين فرصت نهايت استفاده را نمود و در كنار تعليم علوم انساني و طبيعي براي تقويت جنبه‌هاي معنوي آنها نيز برنامه مشخصي داشت و از اساتيد تأثيرگذار در اين موقعيت استفاده كرد.

آيت‌الله رجبي اظهار اميدواري كردند همكاري مؤسسه امام خميني(ره) با دانشگاه قم بيش از پيش گسترش يابد.