دوره جدید تربیت مدرس آموزش مبانی اندیشه اسلامی

در راستای ترویج معرفت و بصیرت دینی بر پایه اندیشه های بنیادین اسلام و همچنین افزایش روز افزون دوره های آموزش مبانی اندیشه اسلامی (طرح ولایت) در سراسر کشور و استقبال مراکز بین المللی جهان اسلام برای برگزاری چنین دوره هایی، مرکز آموزش اندیشه های بنیادین (مآب) بران شده است تا  دوره جدید تربیت مدرس جامع را ویژه برگزار نماید. دوره های آموزش مبانی اندیشه اسلامی در شش محور تدریس می گردد که عبارتند از: 1)    معرفت شناسی 2)    خداشناسی 3)    انسان شناسی 4)    فلسفه اخلاق 5)    فلسفه حقوق 6)    فلسفه سیاسی مشخصات کلی دوره: 1)    طول دوره سه نیم سال تحصیلی (هرنیم سال، 8 واحد درسی) می باشد. 2)    تاریخ ثبت نام: از 1 مهر تا 1 آبان 1397 می باشد. 3)  زمان برگزاری دوره: کلاس ها در روز های آخرهفته برگزار می گردد.   شرایط پذیرش: 1)    یکی از مدارج علمی زیر را دارا باشد: -    اتمام پایه 10 حوزه علمیه -    کارشناسی ارشد جامعه المصطفی العالمیه -   کارشناسی موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره) -    سطح 3 حوزه علمیه خواهران 2)    با مباحث کلامی و فلسفی آشنا باشد. 3)    حداکثر سن برای شرکت در دوره 45 سال می باشد. 4)    قبولی در آزمون ورودی مدارک لازم برای ثبت نام: 1)    دریافت فرم های ثبت نام  از سایت مآب و تکمیل آن ها 2)    یک قطعه عکس 4*3 3)    فایل ها: -    تمام صفحات شناسنامه -    صفحات کارت ملی (پشت و رو) -    عکس 4*3 -    مدارک تحصیلی حوزوی -    مدارک تحصیلی غیرحوزوی 4)    فیش واریزی به مبلغ 10000 تومان  (شماره حساب مرکز آموزش اندیشه های بنیادین  0108689592005 ) ثبت نام به صورت حضوریست، علاقه مندان می توانند به آدرس زیر برای ثبت نام در دوره ی جدید تربیت مدرس جامع حضور به عمل رسانند. قم، بلوار جمهوری اسلامی، موسسه آموزشی وپژوهشی امام خمینی (ره)، طبقه همکف، دفتر مرکز آموزش اندیشه های بنیادین (مآب) شماره تماس: 32113639-025 لازم به ذکر است؛ بزرگوارانی که موفق به اتمام دوره شوند در کسوت استادی دروس مبانی اندیشه اسلامی مرکز آموزش اندیشه های بنیادین (مآب) شناخته شده و برای تدریس به دوره های مختلف این مرکز اعزام خواهند شد.