همایش نیم روزه «آسیب های فرهنگی خانواده» برگزار می شود

مؤسسه امام خمینی (ره) با همکاری برخی  نهاد ها و سازمان های علمی و فرهنگی همایش «آسیب های فرهنگی خانواده» با محوریت «واکاوی جامعه شناختی پدیده تجرد» را برگزار می نماید.
به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره)، این همایش نیم روزه با سخنرانی خانم دکتر صادقی، استاد دانشگاه تهران؛ خانم دکتر روح افزا، مدیر رصد – و آمار شورای فرهنگی اجتماعی- شورای عالی انقلاب اسلامی؛ روز پنج شنبه 3/12/1396 از ساعت 8:30 الی 12 در قم، بلوار جمهوری اسلامی، مؤسسه امام خمینی(ره)، سالن اجتماعات برگزار می شود.
گفتنی است بعد از پایان سخنرانی، میز گرد علمی با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر قاسم ابراهیمی پور، آقای دکتر محمدرضا زیبایی نژاد، خانم دکتر علاسوند و با حضور دانش پژوهان، اساتید، پژوهشگران و علاقه مندان برگزار می گردد.