همایش بررسی حقوقی و فجایع ضد انسانی علیه مسلمانان (بحرین، میانمار، یمن و ...)

همایش بررسی حقوقی فجایع ضدانسانی علیه مسلمانان، با همکاری نهادها و مراکز مختلف روز دوشنبه 24 /7 /96 در تالار مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار گردید.به گزارش روابط عمومی مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ه) در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری که فرموده اند: « برای حمایت از مسلمانان میانمار از جایگاه حقوقی وارد شوید »، همایش بررسی حقوقی فجایع ضدانسانی علیه مسلمانان (بحرین، میانمار، یمن و ...) به همت معاونت پژوهش مؤسسه امام خمینی(ره) و همکاری نهادها و مراکز علمی مانند: جامعه المصطفی العالمیه، سازمان بسیج حقوق دانان استان قم، سازمان بسیج اساتید استان قم، مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی، شبکه جهانی ولایت، دانشگاه قم، دانشگاه معارف اسلامی، سازمان فرهنگی ورزشی شهرداری قم، خبرگزاری رسا، تیپ مستقل امام جعفر صادق(ع)، و صدا و سیمای نور مرکز قم، در مؤسسه برگزار گردید.